Wat is jouw verhaal?

Of het nu een compliment is of een probleem. We horen graag van je. Al deze verhalen helpen om te begrijpen hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Wat jij merkt van de jeugdhulp in Lelystad. Waar laat de hulp je in de steek? Waar helpt deze je juist op weg. Alle verhalen zijn welkom.

Deze informatie helpt ons om te kijken of en waar we bij kunnen sturen met betrekking tot de jeugdhulpverlening. Dit Meldpunt is niet bedoeld om in een individueel geval een oplossing te verzinnen, we zullen dan ook niet direct actie ondernemen in de situatie die je meldt. Het is wel bedoeld om te ontdekken waar het in het systeem goed gaat en waar de knelpunten zitten. Dat helpt ons om bij te kunnen sturen waar dat nodig is zodat de jongeren in Lelystad die hulp nodig hebben dat ook krijgen. We zullen je gegevens niet publiceren op de site.

Je gegevens worden veilig opgeslagen en niet gedeeld met betrokken instanties. Anoniem delen kan absoluut. Vul dan ‘anoniem’ in als naam.


We beloven zorgvuldig met je gegevens om te gaan. Door dit formulier in te vullen geef je toestemming om:

  • Jouw verhaal te delen met de deelnemende partijen
  • Als we vragen hebben en je hebt je contactgegevens achtergelaten mogen we contact met je opnemen.
  • We bewaren je melding maximaal 6 maanden. Uiteraard veilig en niet publiek. Als het meldpunt eerder stopt verwijderen we je verhaal.